Sabaton uppgraderar i Göteborg till Scandinavium

Det har varit ett stort tryck på Sabatons spelning på Lisebergshallen i Göteborg ända sedan bandet uppträdde på Metaltown i somras, och nu håller biljetterna på att ta slut flera veckor innan konserten vilket leder till att spelningen flyttas till Scandinavium, och ett annat datum.

Det nya datumet är 16 november & bandet kommer även att filma denna konsert.

Bandets bassist Pär Sundström säger följande:

”Vi har nog aldrig känt något liknande för ett headline gig i Sverige som vi gör för denna spelning i Göteborg. Att vi kunde spela i Lisebergshallen var en härlig känsla men att ”tvingas” flytta vår spelning till Scandinavium är en dröm.”

Sabatons senaste skiva Carolus Rex har dessutom legat högt på svenska topplistan i över 14 veckor.

Förband kommer att meddelas separat.

Nedan följer arrangörens pressmeddelande som innehåller viktig information om biljetter etc:

Med anledning av att evenemanget har flyttats från Lisebergshallen till Scandinavium och också fått ett nytt datum, måste alla Ni som köpt sittplatsbiljett till Lisebergshallen byta den mot en ny sittplatsbiljett. Inga extra kostnader tillkommer.
Ni som har köpt ståplatsbiljett till Lisebergshallen behöver inte byta Er biljett! – Biljetten gäller till det nya datumet i Scandinavium.
Beroende på hur Ni har köpt Er sittplatsbiljett, följ nedan anvisningar:
Ni som har köpt Er SITTPLATS biljett online via ticnet.se: Ni erhåller automatiskt en ny giltlig sittplatsbiljett till Scandinavium.

Biljetten kommer att skickas ut i god tid innan evenemangsdagen den 16 november och kommer att skickas till den e-postadress som föregående biljett har skickats till.

Ni som har köpt Er SITTPLATS biljett via ett TicnetOmbud: Besök Scandinaviums Biljettkassa från och med den 7 september kl. 12.00.