JUNG TILL DYNAMO

JUNG släpper ny singel och åker på höstturné
Brödraduon JUNG är tillbaka med nya singeln “Wolf Cries” som släpps den 25:e augusti. Samma dag släpps biljetterna till en rikstäckande turné på 11 datum, som även inkluderar ett besök i Oslo. Turnén blir den första på två år och har premiär i Västerås den 28:e oktober.

Biljetter till turnén kommer att finnas tillgängliga via JUNG Tour 2023
JUNG slog igenom 2018 med låten “Vera” och har sedan dess kommit att bli en av Sveriges stora indieakter. Deras katalog har streamats över 161 miljoner gånger, flera av deras låtar är platinacertifierade och deras debutalbum “Dreamers” från 2020 har sålt guld. Inte nog med – de är även ett beryktat liveband med flera utsålda turnéer och spelningar i ryggen. 2021 sålde de t.ex. ut Nalen på bara en månad. Och nu är det alltså dags att spela live igen.
• ”Det har gått snart två år sedan vi var på turné senast, så vi ser sjukt mycket fram emot att få träffa er alla. Vi kommer bjuda på det bästa från våra två första plattor men även låtar från vårt kommande album.”, låter bandet hälsa.

Turnén inleds i Västerås den 28:e oktober och avslutas med ett gig på hemmaplan i Stockholm den 20:e december.

Vi är stolta över att välkomna Jung till klassiska Dynamo

Så här ser turnéschemat ut i sin helhet:

28/10 – The Steam Hotel, Västerås
3/11 – Mejeriet, Lund
10/11 – Gasklockorna, Gävle
11/11 – Gamla Teatern, Östersund
17/11 – Frimis, Örebro
18/11 – Dynamo, Norrköping
8/12 – Stadshuset, Sundsvall
9/12 – Studion, Umeå
13/12 – Pustervik, Göteborg
14/12 – Krösset, Oslo
20/12 – Cirkus, Stockholm