STEVE ’N’ SEAGULLS TILL SVERIGE!

Youtubefenomenet Steve ’n’ Seagulls älskar Sverige, och Sverige älskar Steve ’n’ Seagulls tillbaka! De senaste åren har dessa finländare turnerat flitigt runt om i vårt avlånga land och deras popularitet har ökat drastiskt.

Med en unik blandning av rock, folkmusik, rockabilly och bluegrass tolkar de klassiska hits på sitt eget unika sätt. En konsert med dem garanterar att det är svårt att hålla fötterna stilla och att skrattet aldrig är långt borta. De har börjat få genomslag över hela världen och turnerar bland annat i USA och Australien under våren. Så passa på att se detta fenomen och upplev en konsert du sent kommer att glömma!

Datum Ort Plats Land
2023-07-05 Hönö Franses Sweden
2023-07-07 Falkenberg Rock´n Bowl – Live @ The Parking Lot Sweden
2023-07-08 Borlänge Alive Sweden
2023-07-08 Mora Lilla Helfvetet Sweden
2023-07-09 Svärtinge Sommarhäng på Skrikhult Sweden
2023-07-10 Knislinge Time to Rock Sweden

Prenumerera: RSS | iCal