LASTKAJ 14 TILL DYNAMO I NORRKÖPING

Lastkaj 14 räknas som ett av Sveriges största punkband om inte det största. De är även ett av få punkband av idag som stoltserar med att de spelar Trallpunk. Med knivskarpa texter, allsångsvänliga refränger och väldigt snabba trummor i kombination med ett orimligt antal spelning i varenda byhåla i vårt avlånga land har de byggt upp en stor och trogen publik vilket över 20 miljoner lyssningar på Spotify vittnar om.

Bandet formulerar det bäst själva:

”Om någon för tio år sedan sagt att ett svenskt trallpunkband skulle fylla stora Nalen och sälja slut på 700 biljetter med mer än 2 månader kvar till spelningen hade nog de flesta börjat gapskratta och avfärdat det som en omöjlighet. Ändå var det precis vad som hände vilket verkligen var ett bevis på att vi gjort rätt som stått fast vid trallpunken och vägrat kompromissa. Det känns helt magiskt att alla timmar i turnébussen, sömnlösa nätter på iskalla replokalsgolv, inställda barnkalas och brustna relationer inte har varit förgäves. Nu jävlar åker vi!”

Den 18 augusti har vi äran att kunna presentera dem på Dynamos scen!