HAMMERFALL TILL NORRKÖPING

Hammerfall släppte i höstas sin senaste studioplatta ”Built to Last”, vilken har visat sig bli en av deras mest uppskattade. Under våren har metalhjältarna befunnit sig på Europas slingriga vägar på turné. Under sommaren har turnén fortsatt på diverse festivaler och stora scener runt om i världen. Det har i sig varit ett äventyr, så nu ser bandet fram emot klubb-gig här hemma i Svedala. Eller som sångaren och frontmannen Joacim Cans uttrycker det: ”Vi ser verkligen fram emot att komma ut i landet och möta våra fans på de lite mindre scenerna”. För visst är det något särskilt med en intim klubbspelning med ett band av dessa mått? Skrikhult tar Hammerfall till Norrköping/Arbis den 9 november – se till att få dina biljetter i tid då det naturligt nog är ett begränsat utrymme!