The Night Flight Orchestra

Med tre album in i karriären surras det som aldrig förr om The Night Flight Orchestra.

Senaste given, Amber Galactic, hyllas unisont världen över. Med all rätta, för här har orkestern träffat mitt i prick med sin AOR-doftande klassiska rock. Tänk det perfekta soundtracket till valfri 80-tals rulle. Att det sedan är ett band som består av folk från bl.a Soilwork och Arch Enemy gör ju det hela ännu lite mer spännande. Det handlar ju inte om några nybörjare direkt, o det hörs.
Vi hardirekt  inte skämts bort med spelningar på hemmaplan, mycket beroende på medlemmarnas andra åtaganden. Men nu är det således dags.
Har du någon form av god smak så är detta ett obligatoriskt besök. Det är sedan gammalt.

”We are extremely excited to go out on our first real tour with The Night Flight Orchestra. The response has been massive and by public demand and with our throbbing classic rock hearts, we’ll give you a real rock show, the way it was meant to be. Buckle up, we’re taking off!”

Göteborg – Sticky Fingers 21/10