POWERWOLF TILL SVERIGE

2013 slog det tyska power metalbandet Powerwolf igenom rejält med albumet ”Preachers of the night” som förärade dem en listetta på hemmaplan.

Sedan 2013 har de också besökt Sverige minst en gång per år. 2016 blir inget undantag då det nu står klart att Powerwolf gör tre Sverigespelningar i oktober. Bandet släppte 2015 sitt senaste album ”Blessed & Possessed” och senast de besökte Sverige var i somras på Metallsvenskan, nu återvänder till Örebro men också till Stockholm och Göteborg.

Skrikhult_Web_Powerwolf

Förband dessa tre kvällar blir Civil War från Dalarna som består av ex-medlemmar från Sabaton och dessutom Astral Doors frontman Nils Patrik Johansson på sång. Gruppen är aktuella med albumet ”Gods & Generals” uppföljaren till debuten ”The killer angels”.

Datum

  • 15/10   Stockholm   Klubben (biljetter)
  • 16/10   Göteborg      Sticky Fingers (biljetter)
  • 21/10    Örebro        Frimis (biljetter)