DEALS DEATH till Skrikhult!

1009751_585323944841157_1313026059_n

Efter 5 år av slit och ren vilja har Deals Death etablerat sig i metalvärlden! Med turnéer både i hemlandet och i Japan, Finland och UK bara det senaste året visar dem vart skåpet skall stå.

Deras senaste alster ”ELITE” fick jublande recensioner och gav utdelning i form av ett skivkontrakt med inga mindre än Spinefarm/Universal och festivalspelningar på House of Metal, Sweden rock och Rockstad: Falun. Dessutom har de supportat band som Scar Symmetry, Hypocrisy och Dark Tranquillity.

Det är med fanan i topp som Deals Death fortsätter att lägga grunden till framtida framgångar och de har nu gått i samarbete med Skrikhult för att ta sig an Skandinavien och Europa med storm. Med ett nytt album som smidits i Grangärdes skogar kommer hösten 2013 att bli intressant… Mycket intressant.

Gilla DEALS DEATH här!