Blindside on tour!

Stockholsmbandet Blindside bildades redan 1994, då som ett mer renodlat hardcore band. Två år senare gav man ut sin första EP.

Bandet vart snabbt uppmärksammade av det amerikanska och tillika kristna bandet P.O.D. som pushade för ett kontrakt med 3 Points, en underetikett till Elektra Records. 2002 släpptes så bandets genombrotts album ”Silence”och med detta rönte man stora framgångar, framförallt i USA. Efter detta är väl resten egentligen som man säger, historia.

Som ett av Sveriges hårdast turnerande band, mer ofta utrikes än i Sverige, tillhör numera Blindside det absoluta toppskiktet inom den alternativa metalcore de spelar idag. Nu har det dock åter blivit dags för ett par spelningar på hemmaplan igen.

Blindside är ett band att upplevas på scen.

Datum:
30/10 Stockholm Debaser Slussen
2/11 Köpenhamn Beta
3/11 Göteborg Sticky Fingers
9/11 Borlänge The Rig

Fler spelningar tillkommer!