BOB LOG III

Det mest turnérande bandet? Helt ok att ge enmansorkestern BOB LOG III det epitetet.

Mannen, myten, legenden och tillika amerikanaren gillar att lira live helt enkelt. Iförd hjälm o med endast gitarr och trumma ger han årligen mer än 150 konserter i över 30 länder och har även besökt Sverige ett flertal gånger. Bob Log III’s egen version av delta bluesen har gjort honom till ett välkänt, eller kanske rättare sagt, ökänt namn över hela världen och som sagt, hårdare arbetande band får man leta efter.

En konsert med Bob Log III är aldrig trist. Allt kan hända och gör det också. Det har till och med hänt att mannen trillat ur en gummibåt (?) mitt under en spelning.

Titeln på hans senaste album, ”My shit is perfect”, säger egentligen allt. Ni som redan upplevt denne fantastiska, oefterhärmliga och totalt galna scenpersonlighet vet att ni vill göra det igen. Ni som ännu inte gjort det, har nu chansen när BOB LOG III återigen dyker upp på våra breddgrader.

Datum:

3/12 Tampere Telakka

4/12 Helsinki On the rocks

5/12 Turku Dynamo

7/12 Falun Club Hellmer

8/12 Örebro TBA

9/12 Linköping L´Orient

10/12 Göteborg Sticky Fingers

www.boblog111.com