MAGNUM

Magnum – legendarer och sedan länge en institution i rockvärlden behöver ingen närmare presentation. I mer än trettio år har bandet under ledning av sångaren Bob Catley och gitarristen och huvudsaklige låtskrivaren Tony Clarkin levererat sin majestätiska och pompösa hårdrock.

Magnum bildades redan i mitten av 70-talet och debuterade med albumet ‘Kingdom of Madness’ 1978. Till dags dato har det blivit ytterligare fjorton studioalbum. Bandet har besökt Sverige ett flertal gånger, senast på årets Sweden Rock Festival där de återigen gjorde ett bejublat framträdande. Som vanligt med andra ord då de är ett fantastiskt liveband!

I januari 2011 är det dags för ”The Visitation”,studioalbum nummer sexton, att nå skivköpare världen över. Strax efter detta bär det åter ut på turné och Sverige föräras alltså två besök av bandet.

Datum:
9/3 Stockholm – Debaser Medis (Köp biljett HÄR!)
10/3 Göteborg – Brewhouse (Köp biljett HÄR!)

Hemsida:

www.magnumonline.co.uk
www.myspace.com/magnumuk