SOILWORK STÄLLER IN SVERIGESPELNINGAR

Soilwork måste tyvärr ställa in de fyra spelningar som var planerade till februari och mars. Orsaken är (som vanligt) Corona. På grund av invecklat schema så kan vi tyvärr inte erbjuda andra datum utan vi ställer in helt och hållet, men vi kommer att presentera nya datum så snart som vi har möjlighet till det. Biljettpengar återfås av det biljettsystem ni köpte biljetten av.

”It is with heavy heart that we postpone our Swedish shows in Feb/Mar. The safety and health for our fans and partners involved is our biggest priority, and with the pandemic still raging, it will not be responsible to complete these shows. We will do our best to reschedule all dates for better times, when we can safely attend live shows again.

Please find additional ticket info at your point of purchase.”
– Soilwork