KLASSISKA GRAND SLAM TILL SVERIGE

Säger man Thin Lizzy eller Phil Lynott har de flesta koll på läget. Säger man däremot Grand Slam möts man oftast av ett frågetecken. Grand Slam är bandet som bildades för Phil Lynotts soloturné i Skandinavien sommaren 1983. Förutom Phil bestod bandet av de båda Thin Lizzy-kamraterna Brian Downey och John Sykes på trummor respektive gitarr samt keyboardisten Mark Stanway från Magnum. 1983 tog Thin Lizzy farväl men Grand Slam bestod och det ändra fram till januari 1986 då Phil så tragiskt lämnade oss. Spola framåt trettio år och bandet gör en bejublad återkomst på Sweden Rock Festival. Succén mynnar ut i albumet debutalbumet ”Hit the ground” och med det i bagaget är det äntligen dags för nya svenska datum.

Grand Slam  

Datum Ort Plats Land
2020-04-03 Trollhättan Backstage Bar Sweden
2020-04-04 Helsingborg The Tivoli Sweden

Prenumerera: RSS | iCal