THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA

Grammisnominerade Night Flight Orchestra med rötter i Skåne har slagit igenom ordentligt de senaste åren. Senaste albumet, Amber Galactic, hyllades unisont världen över och återfanns på många topplistor över förra årets bästa album.

 

Men innan uppståndelsen över tredje given Amber Galactic ens ebbat ut, har Night Flight Orchestra redan album nummer fyra inspelat och klart. Efter skivsläpp följer rimligtvis en turné och detta är inget undantaget Night Flight Orchestra. En omfattande Europaturné är inbokad och innefattar fyra Sverigedatum. Vilket är något vi inte varit bortskämda med, mycket givetvis på grund av medlemmars åtagande i andra band.

Men i höst är det fullt fokus på orkestern.

Sverigedatum:

01/11 Malmö – KB
03/11 Skövde – Beardmen
08/11 Stockholm – Kägelbanan
9/11 Eskilstuna – Royal K100
10/11 Göteborg – Sticky Fingers