METALLSVENSKAN KAN NU STOLT PRESENTERA RIVAL SONS

ENDA FESTIVALSSPELNINGEN I SVERIGE I SOMMAR!

 

Denna blues/soul-grooviga rockgrupp från USA:s västkust är numera välkänd på de svenska scenerna med sin musik, som jämförts med bland andra Led Zeppelin och The Doors. Trots det med ett helt, eget modernt sound. Så vid det här laget behövs nog ingen närmare presentation.

Men för er som inte bekantat er med Rival Sons kan berättas att de hittills släppt fem album sedan starten 2009. Det senaste, ”Hollow Bones” släpptes under sommaren 2016. Ganska omgående efter starten åkte bandet ut på vägarna med AC/DC och Alice Cooper. Senare med Black Sabbath. Att ständigt befinna sig ute på vägarna gör att fokus på nya låtar inte är högsta prioritet. Men redan i somras avslöjade gitarristen Scott Holliday att stugan i Nashville snart skulle äntras för att skriva nytt material, detta med sångaren Jay Buchanan.

I Sverige har de spelat både på festivaler och Gröna Lund tidigare, och alla som sett eller läst om dem vet att varje gig kommer från hjärtat och att det blir ett sjuhelvetes röj!

Just nu är de aktuella som förband till självaste Guns´n´Roses på några av deras sommarspelningar i Europa. Men innan dess gör de alltså ett gig hos på Metallsvenskan, som headline under lördagkvällen!

 

Missa inte en chans att spendera några junidagar med bra band, bira och boll!

Säkra dina biljetter här:  http://metallsvenskan.net/index.php/biljetter/