BLACK CHRISTMASS CANCELLED

BLACK CHRISTMASS INSTÄLLT

Det fjärde året av Black Christmass som skulle ha ägt rum mellan den 15-16 december måste tyvärr ställas in på grund av dålig biljettförsäljning. 

Det känns tungt att behöva döda ett projekt som man levt dagligen med i över fyra år och det jag genomgår nu är varje arrangörs mardröm Jag vet hur många av er som har planerat detta, sett fram emot detta, planerat resor etc. och speciellt till er vill jag bara beklaga allt obehag som detta kan medföra.

Jag har haft förmånen att få jobba med världens bästa publik i tre år och det har varit underbart att se er. Måste även tacka United Vision som sett till att evenemanget rullat så smidigt. Vill även tacka alla band, utställare och folk som ställt upp i vått och torrt. Ni är alla underbara och jag hoppas att vi kommer att få jobba tillsammans inom en snar framtid igen.

Orsaker kan man alltid spekulera om, men uppenbart är att vi i år inte lyckades få fram ett program som tilltalar tillräckligt stor publik. Just nu räcker det för mig som förklaring och det är med ett tungt hjärta jag skickar ut min sista release som arrangör till Black Christmass.

Med Metalhälsningar,
Olof Wikström
Skrikhult Production

 

BLACK CHRISTMASS CANCELLED

On December 15-16th, the fourth year of Black Christmass Festival should have taken place In Norrköping, Sweden. But due to poor ticket sales it is now cancelled.

It feels heavy to have to kill a project that you have lived with on a daily basis for over four years and what we are going through now is a promoters nightmare. I know how many of you have been planning and looking forward to this, booked trips etc. and especially to you, I just want to express my regret at all the discomfort that this may cause.

I have had the privilege of working with the world’s best audience in three years and it has been wonderful to see you. Also thank you United Vision that ensured that the event proceeded so smoothly. I would also like to thank all the bands, exhibitors and people who stood through thick and thin. You are all wonderful and I hope we will be able to work together again in the near future.
One can always speculate about reasons, but evident is that this year we were unable to obtain a setlist that appeals to a bigger audience.

It it is with a heavy heart I send out my last release as an organizer for Black Christmass.

Metal greetings,

Olof Wikström
Skrikhult Production