CRUSHING THE NORTH TOUR TILL SVERIGE

När 2017 når sitt slut och året kommer att summeras så kommer detta turnepaket att vara med i toppen på årets hårdaste paket. Att Polen är ett de främsta länderna inom hård musik visste vi sen tidigare.

VADER tillhör de verkliga pionjärerna inom death metal. Sedan starten 1983 har de bara blivit hårdare och hårdare. De har turnerat jorden runt väldigt många gånger och även i Sverige har de varit flitiga besökare. Nu är det dags igen

DECAPITATED räknas som ett band på väg uppåt trots att de bildades redan 1996 . Bandet hade tidigt en uppåtgående trend inom genren som tyvärr trappades av då en av bandets grundare tillika trummis Vitek tragiskt dog i en bilolycka 2007. Men nu är de tillbaka och ska föra Viteks arv vidare med sin tekniska death metal.

THY DISEASE är även de veteraner inom den polska death metalvärlden då embryot till deras tekniska välspelade death metal bildades redan 1999. Ett band som kommer att överraska många .


Ytterligare 2 band tillkommer som ej är bekräftade vid denna tidpunkt.

Datumen är:
20/5 Finspång HUGO
21/5 Göteborg Sticky Fingers