THE HAUNTED SLÄPPER SKIVA OCH ÅKER PÅ TURNE

I augusti är det äntligen dags för The Haunted att återigen presentera ny musik för världen. Det efterföljs av en turné som tjuvstartar med tre datum i Norge för att sedan göra nedslag i inte mindre än nio svenska städer. 2013 var ett omtumlande år för The Haunted, men efter att ha välkomnat trummisen Adrian Erlandsson och sångaren Marco Aro tillbaka i bandet och kompletterat sättningen med gitarristen Ola Englund reste sig bandet ur askan och tog nya tag. Det resulterade i det hyllade albumet ”Exit Wounds” (2014) och nu är tiden kommen för nästa platta och ännu en turné. Svettigt mangel utlovas, missa inte!

31/8 Oslo – Blå
1/9 Stavanger – Folken
2/9 Bergen – Hulen
8/9 Örebro – Frimis
9/9 Linköping – The Crypt
15/9 Borlänge – Liljan
16/9 Sundsvall – Club Deströyer, Aveny
21/9 Göteborg – Pustervik
22/9 Stockholm – Debaser Strand
23/9 Malmö – KB
29/9 Hultsfred – Mörkaste Småland
30/9 Eskilstuna – Lokomotivet