WEEKEND WARRIORS (Imperial State Electric & Bombus) TILL NORRKÖPING

Den 22:a oktober får anrika Arbis lokaler i Norrköping besök av ett explosivt rockpaket under parollen Weekend Warriors. Ikonen Nicke Anderssons ständigt aktuella Imperial State Electric kommer att bjuda på material från pinfärska fullängdaren ”All through the night” och så klart även äldre godbitar från bandets karriär. Som om inte det vore nog kommer även Bombus att skaka om östgötarna med sin högoktaniga heavy metal, göteborgarna släppte i mars ett av årets mest hyllade album ”Repeat until death” och har därefter bland annat supportat Black Sabbath på deras sista Sverigespelning på Friends Arena i somras.

Skrikhult_Web_WW

1 comment for “WEEKEND WARRIORS (Imperial State Electric & Bombus) TILL NORRKÖPING

Comments are closed.