BLACK CHRISTMASS PRESENTERAR…

PRIMORDIAL

Irländska Primordial har under tre decennier hållit extremmetallens fana högt, och givet utvecklats musikaliskt under resans gång. De blev kända för sin black metal, och med den i grunden har de lagt på keltiska folkmusikinfluenser till dagens sound.

Black_Christmas_Facebook_16

I samarbete med Studiefrämjandet bjuder vi också på två ”up and coming” akter – nämligen OPEN SURGERY och BIKTFADER.

Open Surgery har sin bas i det dödsmetall-täta Finspång i de östgötska skogarna och de är sin historia trogen. De utlovar gammal hederlig dödsmetal utan en massa tjafs som skönsång och trudelutter. Bay Area döds är vad ni kan förvänta er av dessa herrar.

Även Biktfader huserar i Finspång. Med sin blandning av döds och doom har denna trio – bestående av Fadern, Sonen och Den Helige Anden – ett enda budskap: att presentera verklig ondska i form av kristendomens galna tankar och värderingar.

BLACK CHRISTMASS