FRANTIC AMBER HÄNGER MED ENTOMBED A.D.

Under året har det blivit festivalspelningar på bland annat Metaltown Indoors, Vicious Rock Festival och nu senast Gefle Metal Festival. Frantic Amber tog sin nuvarande form som band 2010. Medlemmarna kommer från Sverige, Danmark, Japan och Colombia, men är baserade i Stockholm. Sedan starten har de hunnit med att spela på alla Sveriges stora hårdrocksfestivaler, de har gjort två turnéer i Ryssland och spelat på Wacken. Nu laddar Frantic Amber för att ge sig ut på Sverigeturné som support till Entombed A.D. i höst.

Skrikhult_EAD_Facebook

30/9 Linköping Doom (biljetter)
1/10 Uppsala Katalin (biljetter)
7/10 Karlshamn Live Entertainment (biljetter)
8/10 Kalmar Sandra (biljetter)
14/10 Göteborg Sticky Fingers (biljetter)
15/10 Malmö Moriska (biljetter)