BOB LOG III återkommer till de nordiska länderna

Det mytomspunna enmansbandet Bob Log III återkommer till Norden för ett knippe spelningar runt om i våra nordiska länder. Inte mycket kan skrivas om denna man som inte redan är skrivet. Han har snittat på 150-200 spelningar per år i 20 års tid så man kan säga att han funnit sin plats i livet. Men har man en pilothjälm med en inbyggd mikrofon på skallen och spelar gitarr i ett sånt tempo att rykten gick i början av hans karriär att han hade opererat in en aphand för att kunna spela snabbare. Ja, då har man funnit sin plats i livet om man heter Bob Log III

Skrikhult_WEB_BobLog2015

Följande datum kommer att besökas

  • 7/10 Köpenhamn Stengade
  • 8/10 Horsens Kulisselageret
  • 9/10 Trollhättan Backstage Bar
  • 11/10 Oslo Mono
  • 13/10 Mariehamn Dinos
  • 14/10 Salo Hometown
  • 15/10 Helsinki Kuudes Linja
  • 16/10 Jyväskylä Musta Kynnys
  • 17/10 Turku Dynamo

Detta är absolut inget ni vill missa