Lancer och Dragonhammer klara som support till Freedom Call

Värmländska melodiska metalbandet Lancer är aktuella med färska plattan Second Storm. Gruppen hämtar sin inspirationen från klassiska band som Iron Maiden, Helloween och Gamma Ray och sedan lägger de till sin egen, moderna touch för att skapa Lancer-soundet. Bandet bildades på Ingesunds Musikhögskola och Second Storm är deras andra fullängdare sedan starten 2012. De har på kort tid skaffat sig ett grundmurat rykte som energiskt och tekniskt briljant liveband, något vi nu får möjlighet att uppleva med egna ögon och öron.

Italienska Dragonhammer bildades 1999 som en trio men har med åren utökats till att bestå av fyra eminenta musiker, som river av modern episk power-prog metal med ett futuristisk koncept.

iP0hLtrLsi6hwopiUuq77nm0ldKrt3frjRo4TpGha54