Scar Symmetry gör Sverigedatum

Scar Symmetry – on a killing spring

Skrikhult_WEB_ScarSymmetry

 

Trots att man den 5:e januari gick ut med: ”…we’ve decided to not tour until the fall at the earliest, though we might do some of them summer festivals this year.” på Facebook så kan vi stolt meddela att det är dags för livemusik á la Scar Symmetry!

Med färska släppet av ”The Singularity (Phase 1 – Neohumanity)”, via Nuclear Blast, som fick ett rosat mottagande, så kan man förstå att det kliade i fingrar och strupe efter att få dela med sig till folket.

Ett utav landets mest anrika melodiska dödsmetallband, som turnerat världen över, ger sig ut på de svenska vägarna och du kan se dem här:

  • 10/4 Linköping L’Orient (support: Deals Death)
  • 11/4 Finspång Hugo (support: Deals Death)
  • 18/4 Sala Rockland (support: Loch Vostok)
  • 25/4 OBS INSTÄLLT Stockholm Göta Källare

Fler datum tillkommer