Battle Beast headlinerturné till Sverige

Finska Battle Beast är enligt klassisk heavy metal-mått mätta ett ungt band, sju år och tre album är inte mycket att komma med år 2015.

Skrikhult_WEB_BattleBeast

 

Att ha vunnit världens största metaltävling – Wacken Metal Battle, signat med Nuclear Blast, turnerat med Nightwish och Sonata Arctica och att purfärska skivan ”Unholy Savior” gick direkt in på finska topplistan som nummer 1 är dock inget man skämtar bort.

Skrikhult är stolta över att arbeta med ett av de mest lovande metalbanden idag, Sweden Rock Festival är en av sommarens festivalspelningar för bandet men innan dess kan ni se dessa slagsmålsbestar här:

  • 15/4 Stockholm Kägelbanan (biljetter)
  • 16/4 Örebro Kulturhuset (biljetter)
  • 17/4 Linköping L’Orient
  • 18/4 Jönköping Denim & Leather