Skrikhult signar Adept

Vi extremt taggade att meddela att vi kommer arbeta med Olof Wikström på Skrikhult Production (Sabaton, Raubtier m.fl) som bokare för Norden från och med 2015.

adept_promo2_small

Vi har sedan 2009  turnerat extremt mycket sedan vår debutskiva släpptes. Stora turnéer har avlöst varandra, både i och utanför Europa, men medan vi uppnådde status utanför Sveriges gränser tappade vi rejält med fokus på vårt hemland.

Vi har alltid velat spela mycket i Norden i allmänhet och Sverige i synnerhet men haft problem att hitta en bra set-up att få till detta bra. Vi är därför oerhört självsäkra på att samarbetet med Olof på Skrikhult kommer få oss att växa på hemmaplan – något som varit vårt mål sedan dag 1.

Vi kunde inte vara med peppade på framtiden.

http://www.adeptofficial.com