Bob Log III återvänder till Sverige

Det unika enmansbandet Bob Log III är än en gång på väg till Sverige.

bobbo

I början av Bob Log III’s karriär gick skivbolaget ut med att han har en aphand istället för en människohand, man tänkte att det gick att komma undan med detta PR-trick just för att han spelar så snabbt att man ändå inte ser hans hand.

Vid försök att räkna denne mans spelningar i Sverige insåg vi att det helt enkelt inte går utan konstaterar helt sonika att han har skapat en trogen publik och ingen verkar ha undgått bandet där Bob inte bara spelar gitarr utan även bastrumma, hi-hat och trummaskin – samtidigt som han sjunger i sin pilothjälm med inbyggd telefonlur.

Ibland är gränsen mellan idioti och geni hårfin.

Vill du ha lite träskbluespunk i ett hisnande tempo så har du chansen i vår.

  • 25/3 Malmö Nya Tröls
  • 26/3 Linköping L´Orient
  • 27/3 Göteborg Truckstop Alaska
  • 29/3 Stockholm Maskineriet
  • 30/3 Örebro Rockbar