SKRIKHULT PRODUCTION SIGNAR MASKINISTEN

MASKINISTEN  – ”PARASIT”

Maskinisten må vara ett nytt namn på hårdrocksscenen men vissa känner kanske igen honom från de svenska gangsterrap-pionjärerna Kartellen, hiphopgruppen som startades på en finsk säkerhetsanstalt och snabbt blivit en av Sveriges största.

Maskinisten_7533_Web

Även om det varit genom hiphopen som vi tidigare fått höra Maskinisten, eller Jerry som han egentligen heter, är det hårdrocken som legat honom närmast hjärtat sedan väldigt unga år och cirkeln har nu slutits när han hittat tillbaka hem i sitt musikskapande. Det nya materialet har inget med hiphop att göra men Maskinisten fortsätter att bygga sina brutalt ärliga och svenskspråkiga texter på sitt eget liv och sina egna upplevelser. Den mörka, hårda och massiva ljudbilden skapar en perfekt bakgrund när Jerry plockar fram historierna från en minst sagt stökig bakgrund, dissikerar sina demoner och gör upp med drogberoende och paranoia.

Skrikhult Production välkomnar Maskinisten I sitt stall!