EDGUY ÅTERKOMMER TILL SVERIGE I HÖST

Edguy2014a

 

SKRIKHULT PRODUCTION ERBJUDER

EDGUY ÅTERKOMMER TILL SVERIGE I HÖST

Edguy: Ett av de största banden inom melodisk Heavy Metal kommer tillbaka till Sverige till hösten för tre spelningar.

Efter mer än två decennier som band ger Edguy ut sin tionde skiva i ordningen ”Space Police – Defender of the crown” (Nuclear Blast) i april. Edguy är kända för att gå sin egen väg vilket de än en gång visar. Inget annat Heavy Metal band skulle med självaktning gjort en cover på Falcos gamla hit ”Rock Me Amadeus”. Edguy kan!

De har turnerat väldigt mycket genom åren och de har spelat speciellt i Sverige många gånger. Svenskarna har tagit deras melodiska musik och sällsamma humor direkt till hjärtat och man vet aldrig vad man kan förvänta sig då man ser Edguy live, varje spelning är unik och sångaren Tobias Sammet är något alldeles speciellt

Har ni inte sett Edguy live ännu så är det dags. Har ni sett dem så vet ni varför ni ska se dem igen!

De spelar i:
20/9 Malmö, KB

21/9 Göteborg, Brew House

23/9 Luleå, Kulturhuset

I augusti kan ni även uppleva dem på Getaway Rock Festival i Gävle.