Supercharger och 77 på Sverigeturné

image

Danska SuperCharger är i januari albumaktuella med sitt tredje album ”Broken Hearts and Fallaparts”.

Med sin sydstatsrockattityd mixar SuperCharger feta gitarrer, piano, hammondorgel, munspel och tunga trummor. Lägg därtill en whiskystinn stämma och du får den högenergiska rock ’n’ roll som blivit SuperChargers kännetecken.

Men det är i huvudsak live man ska uppleva dessa prisbelönta rockare: bandets absoluta signum är nämligen den mäktiga energin och publikkontakten, vilken sällan lämnar någon besviken.

Läs mer om bandet på: http://supercharger.dk/

Med på denna co-headlineturné åker spanska ´77, som även de håller sig inom den hårda boogierockens ramar a´la Bon Scotts AC/DC, men med ett eget sound. De släppte sitt andra, Nicke Andersson-producerade album High Decibels i höstas, där även Dregen gästar på en av låtarna. Nicke såg ´77 live och blev så pass tagen att han inte tackade nej när frågan om producentjobb senare kom på tal. De är alltså också ett band att räkna med när det kommer till en cool liveshow!

Hittills klara datum och orter/spelställen:

25/4 Göteborg Sticky Fingers
26/4 Karlstad Rockbaren@Nöjesfabriken
27/4 Stockholm Harry B James