LAST IN LINE I NORRKÖPING ÄR TILLBAKA

Efter vårens succé för den nyöppnade klubben Last in Line är nu höstens line-up klar.

Nyheter är att vi har bytt lokaler till Dynamo (Fd Kulturkammaren) och vi hoppas att detta ska vara uppskattat av besökarna

Precis som i våras så samarbetar vi med ett studieförbund och den här hösten sker Last in Line i samarbete med Studiefrämjandet. Dessa kommer att välja ut förband ur deras digna medlemsregister

Höstens line-up är:

29/9 SKITARG
SKITARG är ett extremt metalband som ger dig njutningen av tung, våldsam och elak metal kombinerad med humor och teatralisk dildoesque galenskap. Balansen mellan strålande black/döds och stundvis ren larvighet gör det här bandet till den gränssprängande avspolingen till band som In Flames, Dark Tranquility, The Haunted och The Kristet Utseende. Bandet är känt som en exceptionell liveakt genom sin förmåga att tvinga till sig folks uppmärksamhet med clown/corpsepaint, blodiga blöjor och dildofajter

27/10 BULLET
Med Accept som morsa och AC/DC som farsa och en ohelig bror i form av Airbourne så vet ni vad som kommer att strömma ut ur högtalarna den här kvällen. Klassisk hård tung heavy metal. Bullet har skaffat sig ett gediget rykte som ett stabilt liveband efter många års turnerande. Detta fick dem till och med att få äran att öppna för AC/DC på Ullevi för ett par år sedan. Blytung METAL som inte får missas

8/12 ENGEL
I vågen av melodiösa deathmetalband som världen överröser oss med just nu sticker Engel ut med ett mer indistruellt sound som gör dem unika. Niclas Engelin som startade bandet är numera den nya gitarristen i In Flames, men överger inte sitt skötebarn utan är med som en extra gitarrist så ofta han kan. Dock behövs inte det då de andra sköter sig utmärkt under ledning av den karismatiske sångaren Magnus Klaveborn. Sugen på circle pit någon? ☺