Freedom Call – Journey to the Crimson Dawn Tour

Freedom Call, en institution inom tysk power metal, bildades 1998 och har sedan dess släppt 6 studio album. Det nya alstret – ”Land of the Crimson Dawn” – är planerat att ligga på skivdiskarna i februari nästa år. Releasen följs upp av en massiv turné och denna tar även bandet till Sverige för 4 konserter i slutet av april. Freedom Call har under åren turnerat hårt och har genom detta byggt upp en stadig skara fans världen över. Senaste besöket på våra breddgrader ägde rum på den allra första Sabaton kryssningen i dec 2010. Ett utsålt event som redan är historiskt. Nu är det alltså åter dags att stifta bekantskap med bandet i live sammanhang.

Datum:
25.04.12 SE – Karlstad @ Glada Ankan
26.04.12 SE – Stockholm @ Harry B James
27.04.12 SE – Karlshamn @ Comangniet
28.04.12 SE – Helsingborg @ Tivoli