The Brew

Fadern, sonen och den helige anden. Så beskrevs engelska The Brew efter ett framträdande på en Holländsk festival 2006. En passande beskrivning om något då bandet består av just pappa Tim på bass, sonen Kurt bakom trummorna samt sonens polare Jason på sång o gitarr.

The Brew släppte sitt första självbetitlade album 2006 och har sedan dess legat o simmat just utanför den stora publikens radar. Något som bara det senaste året har ändrat på. Nu läggs epitetet ”the next big thing” på bandet och de gjorde stor succé på årets Sweden Rock Festival . The Brew kanske inte uppfinner hjulet igen med sin variant av hård blues retro, men det påstår de inte heller. Det de gör, görs bara helt enkelt så jävla bra. Det låter retro samtidigt som det låter helt fräscht.

Ingen rök utan eld heter det ju o i detta fall stämmer det till fullo. Något du själv kan upptäcka när bandet nu åter är på ingång till vårt avlånga land.

Datum:
19/4 Stockholm – Harry B James
21/4 Linköping – L´Orient

 

http://www.youtube.com/watch?v=XQHTMa6xOAU