PAIN

Kort historia:

PAIN bildades av Peter Tägtgren som ett rent soloprojekt och den självbetitlade debuten släpptes 1997. Sedan dess har det blivit ytterligare sex studioplattor varav den senaste given ”You Only Live Twice” släpps den 3/6.

Medlemmar har kommit och gått under åren, givetvis med Peter som ständig styrman, gitarrist och sångare. PAIN är sedan länge ett band och består förutom Peter av trummisen David Wallin, bassisten Johan Husgafvel samt gitarristen Michael Bohlin. Med kritikerrosade album och ett hårt turnerande har PAIN skaffat sig ett rykte som ett grymt liveband, världen över.

Dagen efter som bandets nya album släpps spelar man på Rockstad: Falun, ett gig som för ovanlighetens skull blir bandets enda svenska festivalframträdande i år.
Fler Sverigedatum följer i höst, först ska dock Europa avverkas ännu en gång.

Datum:

4/6 Rockstad: Falun
9/11 Lund Mejeriet
10/11 Göteborg Brew House
11/11 Mariestad KG5
12/11 Örebro Kulturhuset
13/11 Stockholm Debaser Medis

www.painworldwide.com
www.myspace.com/pain