Skrikhult Production levererar IMMORTAL till Getaway Rockfestival 7-9 juli

Getaway Rock Festival har idag det stora nöjet att presentera 2011 års första bandsläpp.

Norska black metal hjältarna Immortal är bekräftade till nästa års festival i Gävle 7-9 juli.
”Getaway Rock 2010 var en succé av stora mått för oss. Vi kunde aldrig drömma om att vi skulle dra så mycket folk, och få så bra respons från band, besökare och media som vi faktiskt fått. Vi har verkligen fått blodad tand, och vi känner mer än någonsin att vi här för att stanna. Att bekräfta ett klassiskt black metal band som Immortal visar att vi även fortsättningsvis kommer boka relevanta, aktuella akter i den lite tyngre skolan”, säger festivalgeneral Tomas Jernberg.

Getaway Rock Festival 2010 genomfördes 8-10 juli på området Gasklockorna i centrala Gävle. Arrangemanget sålde ut och med akter som Slash, Motörhead, Megadeth, Europe, Mustasch, Cavalera Conspiracy och Cannibal Corpse visade man redan från start att man satsade hårt på att etablera en ny tung rockfestival att räkna med.

Getaway Rock Festivals officiella hemsida: www.getawayrock.se