FREEDOM CALL ÅTERKOMMER!

Freedom Call ger sig ut på turné igen och Sverige finns med i schemat. Efter att senast ha besökt Sverige som uppvärmare åt Gammaray, kommer tyskarna i Freedom Call nu hit igen för fyra spelningar på svensk mark.

Dessa är en del av den stundande headline turnén för senaste och sjätte studio albumet ”Legend of the Shadowking”, som släpptes tidigare i år. Turnén börjar i september och pågår under resten av året för att avslutas i januari 2011.

Freedom Call bildades 1998 och har efter sju album, inkluderande ett live, samt ett idogt turnerande jobbat sig upp till ett av de ledande banden inom tysk melodiös power metal. Bandet har agerat förband åt storheter som nämnda Gammaray, men även Saxon och Hammerfall har plockat med dem ut på turné.

Men nu sker det alltså helt i egen regi, eller som bandet själva uttrycker det:

After having performed all this past shows as ”special guests” it’s now time for us to finally put together our own thing. Of course we need YOU and your support!!

Sverige datum:

27.10 Växjö –  Folkets Hus
28.10 Linköping – Atmosfär
29.10 Göteborg – Sticky Fingers
30.10 Västeras – Sigurdsgatan 25