BOB LOG III Inställt.

Världens tuffaste enmansband, amerikanen Bob Log III som snart skulle kopplat in gitarren på svensk mark , har fått ställa in tre veckor av den planerade Europa turnén. Orsaken är ett missöde involverandes en gummibåt och ett gäng damer. Som hämtat ur Spinal Tap…

Eller som Bob Log III själv förklarar:

”Precis innan min senaste turné i Europa så ramlade jag ur en gummibåt som bars av några vackra damer, problemet var att när de började tappa greppet om båten så tänkte de mer på sina frisyrer än på mig, så det hela slutade med en öm nacke, ömmande revben samt ett brustet ligament i ryggen. Min läkare har beordrat mig att ta det extremt lugnt i sex veckor minst, därför måste jag tråkigt nog ställa in tre veckor av min kommande Europasväng. Hur ont det än gör mig att behöva göra detta så inser jag, klok och vis, att det är det enda alternativet. Jag lovar att gottgöra alla som längtat efter mig och komma tillbaks så fort jag får tillåtelse.

-Stupid boat!
-Stupid girls!”

All my best // Bob Log III

Lämna ett svar