DECEMBER DARKNESS SLÄPPER MARDUK, NIFELHEIM OCH DJEVEL

Den årliga festivalen December Darkness släpper sina tre första band och detta släpp är vi verkligen stolta över!

MARDUK

Norrköpings egna kungar av black metal  spelar traditionsenligt på hemmaplan. Sedfan starten 1990 har de turnerat världen över och sålt hundratusentals plattor. De brukar alltid göra något speciellt på dessa spelningar så spänningen är hög på vad de ska göra denna gången

NIFELHEIM

Bröderna Tyrant och Hellbutcher har genom årens lopp blivit ett av landets ledande blackmetalband. Inspirerade av de tidigaste åren av black metal så levererar de alltid en spektakulär show där man aldrig direkt vet vad som ska hända

DJEVEL

Norska Djevel var redan bokade till 2021, men var då tvungna att ställa in på grund av restriktionerna. Vi är glada att kunna presentera dem i år för deras mangel vill man inte missa

Fler band tillkommer