DECEMBER DARKNESS 2021

MARDUK

På fredagen spelar Marduk sitt klassiska album DARK ENDLESS med samma line-up som spelade på den när den kom ut 1992

Lördagens spelning kommer att bli en hitkavalkad från deras 30 år så räkna med extremt mangel

EREB ALTOR

Sedan starten 2003 har Ereb Altor hunnit släppa inte mindre än 8 plattor och har skapat sig ett bra namn på landets och Eurpas scener med deras blandning av pagan och black metal. De har bl.a jämförts med Bathory. Om den jämförelsen håller får ni se på December Darkness

OFFERBLOD

Den Svenska motorsågen är ingen ny uppfinning, men när Uppsalas OFFERBLOD svingar sågen och på vårt modersmål besjunger vår oundvikliga undergång, så gör dem det med napalm och nattsvart misantropi i bensintanken.
Bandet må vara nytt men med medlemmar från bland annat MASS WORSHIP, DEFLESHED, FIRESPAWN, (ex)DARK FUNERAL, NIGHTRAGE och ALWAYS WAR så är grabbarna inga nykomlingar i scenen.
Debut EPn ”Vårt sista nederlag” ute på alla digitala plattformar i December.

VOODUS: spelar stolt black metal i en gammal svensk tradition. Deras sound har sina tydliga rötter i 90 talet men de har funnit en bra modern touch på det hela. Missa inte detta spännande band i Norrköping

ATONEMENT: Visar upp att de kan sina rötter i deras våldsamma debut ”Merciless Blasphemy”. Dessa ungdomar är bara 15-16 år gamla, men trots det levererar de brutal musik i samma anda som Destruction, Posessed, Morbid, Sepultura etc

Vad månne komma i framtiden