ULI JON ROTH TILL SVERIGE

Det finns många gitarrister men få gitarrhjältar. Tysklands egna Uli Jon Roth tillhör den senare kategorin. Med mer än 50 år i branschen, skapandet av framgångsrika Scorpions samt det egna Electric Sun på sitt cv behöver Uli Jon Roth ingen närmare presentation. Hans gitarrspel har tagit honom flera varv runt jorden och gjort honom till ett legendariskt namn. Då har det alltid skett med andra musiker omkring sig, nu kommer det att vara som soloartist i ordets rätta bemärkelse. Under turnén ”Interstellar Sky Guitar World Tour” kommer Uli uppträda ensam på scen i en tvådelad multimediashow. Den första akten bjuder på en blandning av klassiska mästerverk från de stora kompositörerna samt eget nyskrivet material för denna turné. I den andra akten plockar han friskt från sin gedigna katalog och gläntar givetvis på locket till Scorpions-kistan. I vår kommer turnén till Sverige. Med sitt unika koncept och en sittande publik kommer spelningarna att bli något utöver det mesta!

Uli Jon Roth  

Datum Ort Plats Land
2020-03-27 Göteborg Valand Sweden
2020-03-28 Stockholm Södra Teatern Sweden

Prenumerera: RSS | iCal