SONATA ARCTICA TILLBAKA TILL SVERIGE

Sonata Arctica älskar Sverige och Sverige älskar Sonata Arctica! Nyligen spelade finländarna i Huskvarna och Borlänge med ”lapp på luckan” som resultat. Bandet från Kemi släppte sitt senaste studioalbum “Pariah’s Child” i mars 2014 och har sedan dess turnerat flitigt. Nästa år är det Malmö, Göteborg och Örebros tur att få påhälsning av Sonata Arctica som inte tycks kunna få nog av svenskarna, och uppenbarligen är kärleken besvarad. Denna gång har de med sig de rutinerade landsmännen i Thunderstone och kanadensarna Striker.

skrikhult_web_sonata2017

‘Since our latest European Tour was merely a blimp on the radar, albeit a strong one at that, we decided that we had to come back and make sure we hit all the places we missed on the first run.
So, here it is: 2 months of shows in Europe, including a lot of new places and a whole bunch of cities we haven’t had the chance to visit in years. See you out there !!‘
Henke / Sonata Arctica