BLACK CHRISTMASS: MARDUK & HORDES OF HEL

MARDUK

Ett av de riktigt klassiska Black metalbanden  som vi inte kan vara utan på Black Christmass. Norrköpings egna söner har vuxit till ett av de världsledande banden inom extrem metal och spelar för tredje året hos oss. En skillnad är att i år kommer de (bara) att spela en gång och vi flyttar upp dem som avslutande headlineband. Festivaldagen kan inte få en värdigare avslutare

 

HORDES OF HEL

Hordes of Hel bildades i Sundsvall 2000 och har sedan dess släppt två fullängdare som mottagits väldigt positivt av kritikerna. Den tredje skapelsen ser dagens mörker precis före festivalen, Med sin tunga ondskefulla black metal där de dessutom blandar svenska och engelska texter spår vi en lysande (!) framtid för dessa norrlänningar.

 

Black_Christmas_Web_16_M