FACEBREAKER OCH OVERTORTURE FÖRBAND TILL BLOODBATH PÅ DEBASER STRAND

Skrikhult_Web_Bloodbath

Facebreaker är med sina cirka 15 år, och fyra fullängdare, veteraner inom scenen och behöver egentligen inte presenteras. När decembers hårdaste natt sker på Debaser Strand så är det dock nästan tre år sedan vi fick en platta – när ska vi få nytt?

Bandet har dock ej legat i kistan utan gjorde en brutal spelning på Black Christmass förra året och har varit på turné i Tyskland under 2015. Bendler – gitarr, Jan Ivarsson – gitarr,  Jonas Magnusson – bas, Kniven – trummor, Roberth Karlsson – sång.

Overtorture är idag; Joel Fornbrant (Coldworker, Phobos) – sång, Magnus Martinsson (Grave, Insision, Bloodride) – gitarr, Andreas Hemmander (Bloodride, Avenir) – gitarr, Joakim Antman (The Ugly, Decadence)- bas, Oscar Krumlinde (In Reverance) – trummor.

Andrasläppet ifrån Overtorture, ”A Trail of Death”, har nu ca ett halvår på den välanvända nacken och har uppmärksammats inte bara för ett utmärkt klassiskt death sound utan även för att Karl Sanders (Nile) och Jörgen Sandström gör gästinhopp på skivan – vem vet om det även kan tänkas hända live?

Den 16:e december ställer sig Bloodbath, Facebreaker och Overtorture på Debaser Strand.