EXODUS TILL SVERIGE

Thrash-legenderna  Exodus är åter på ingång till Sverige.  Bandet som bildades 1979 behöver egentligen inte någon närmare presentation. De tillhör pionjärerna inom den s.k. Bay Area scenen och albumdebuterade 1984 med ”Bonded By Blood”. En platta ansedd av många som en av de verkliga klassikerna inom genren. Som alla band har de genomgått otaliga medlemsbyten och har även hunnit både upplösas och återbildas. Senaste plattan och tillika det tionde studiosläppet, ”Blood In, Blood Out” kom 2014 och den pågående turnén är fortfarande för denna platta. I somras krossade Exodus det mesta på Sweden Rock Festival och nu har det alltså blivit dags för datum på egen hand.

Support: Lost Society

Skrikhult_Web_Exodus_2

16/3  Göteborg – Sticky Fingers (biljetter)
22/3  Uppsala – Katalin
24/3  Malmö – KB (biljetter)

1 comment for “EXODUS TILL SVERIGE

Comments are closed.