NYA DATUM FÖR ENTOMBED A.D

Entombed A.D. PÅ SVERIGETURNE

Skrikhult_WEB_EntombedAD

 

Entombed’s storhet och betydelse för den extrema metal-scenen går inte att överdriva. Deras inflytande blir bara av mer betydelse för varje år som går. Under namnet Entombed A.D. är nu de äntligen tillbaka efter en sju års lång väntan. Albumet står upp som ett av Entombed’s starkaste så här långt med LG Petrov i högform. Det finns anledningar till att de dröjt sju år och en av dem är att Alex Hellid ej medverkar på albumet Back To The Front. Detta är också anledningen till varför LG, Nico, Olle och Victor bestämt sig för att jobba under namnet Entombed A.D.

Entombed A.D. har ett brutalt turné schema inbokat Efter veckans Japan spelningar följer en 55 datum lång Europa turné med start i Berlin den 18 september. LG “The goal was to have riffs that felt fresh and exciting, to make an album that felt old school as well as up to date, showing who ENTOMBED A.D. are today.”.

Nu kan Skrikhult, som stolt ny bokare av Entombed A.D. i Sverige, äntligen presentera 2 svenska datum;

Support: Facebreaker