RAUBTIER som support åt PAIN

Den norrländska besten värmer upp på de spelningar som görs i Sverige under november.

RAUBTIER kom som ifrån ingenstans och slog sig rätt in i medvetandet på gemene man med sin kompromisslösa hårdrock med industriella inslag. Debutsingeln ”Kamphund” vevades flitigt på radion och kan väl knappast ha undgått någon. Vad man än tyckte fanns det en åsikt. Sedan dess har RAUBTIER +hunnit med att släppa två album och har spelat på varenda svensk scen som vågat ha dem. Att para ihop RAUBTIER med PAIN kan bara bli en given succé. Även om just PAIN i detta fallet kommer få jobba hårt när de går upp på scenen efter förbandet…

Datum:

9/11    Mejeriet, Lund, Sweden
10/11  Brew House, Gothenburg, Sweden
11/11  KG5, Mariestad, Sweden
12/11  Kulturhuset, Örebro, Sweden
13/11  Debaser Medis, Stockholm, Sweden