Ny hemsida med bättre funktioner!

Hej alla!

Vår extremt vackre, snälle, intelligenta, fete & bästa vän som dessutom jobbar arslet av sig för småpengar för vår skull har gjort iordning denna nya hemsida som bjuder på lite fiffiga nya funktioner som vi hoppas skall underlätta för Dig som besökare.

Vi har medvetet spart det bästa från den gamla hemsidan, nämligen enkelheten i designen. Vi tror att en vit sida utan en massa grafiskt tjafs är det enklaste & bästa, trots att det är så långt från Heavy metal som det bara går att komma.

Istället för att berätta om det som är nytt hoppas vi att ni vill klicka er runt lite & känna er fram istället.
Förändringarna är inte dramatiska på nått vis & eftersom jag (Olof) som är en total datoranalfabet förstår upplägget så det kommer nog att gå mycket bra för Er. 😎

2 comments for “Ny hemsida med bättre funktioner!

Comments are closed.