HYPOCRISY

Peter Tägtgren, mannen som gav uttrycket mest järn i elden ett ansikte, håller som bäst på att slutföra arbetet på Hypocrisys senaste giv, ”A Taste Of Extreme Divinity”. Tänkt releasedatum är 23:e oktober på Nuclear Blast. Plattan blir nummer tolv i ordningen.

Bandet bildades redan 1990 och tillhör veteranerna inom svensk death metal. Efter album release ger sig bandet ut på USA turné som support åt Ensiferum och efter denna är det dags för en egen headline sväng i Europa där två besök på hemmaplan är klara.

Värmer upp på denna sväng gör landsmännen i Scar Symmetry, högaktuella med senaste fullängdaren ”Dark Matter Dimensions” som även den avtäcks i oktober genom Nuclear Blast.

Datum:

3/3 Göteborg – Brew House
4/3 Stockholm – Klubben
5/3 Umeå – House of Metal
6/3 Gävle – Maxim

Mer info & biljetter inom kort via: www.skrikhult.se

Lämna ett svar